Hållbar affärsutveckling

Utbildningar

Håll dig och organisationen uppdaterad

Alltför många har alltför dålig kunskap om vad hållbar utveckling betyder för dem i deras bransch och vad de kan göra utifrån sin egen yrkesroll. Sverige behöver fortbilda sig både politiker, näringsliv och folket. Våra utbildningar riktar sig till näringslivet och har fokus på hållbar affärsutveckling.

En utbildning kan vara omfattande och pågå under en lång tid tillsammans med andra i ett klassrum, den kan också vara kort, helt digital och som du kan göra när du själv har tid. Du kan designa den utbildning din organisation behöver tillsammans med oss. Hör av dig till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBpYS5hbmRlcnNvbkBzdmVyaWdlMjAzMC5jb20iIHRhcmdldD1fYmxhbms+cGlhLmFuZGVyc29uQHN2ZXJpZ2UyMDMwLmNvbTwvYT4= så kan vi tänka tillsammans.

Vi har en kort digital utbildning i hur du skapar en hållbar affärsplan som du kan hållbarhetsrapportera på. Läs mer ord en här.

  • 2024-02-08 18:12

    Kurslängd: 3 timmar
    Pris: 1.900 kr exkl moms

    Agenda 2030 målen tillsammans med den nya standarden från EU för hållbarhetsrapportering ESRS leder företag till att hitta lönsamma affärer i den hållbara omställningen. För att hitta de lönsamma  hållbara affärerna behöver styrelse och ledning göra en hållbar affärsplan som ni sedan kan hållbarhetsrapportera på. Den här kursen hjälper er steg för steg att hitta framtidens hållbara affärer.

    info
Login