Hållbar affärsutveckling

Utbildning/föreläsare

Har du organisationen med dig?

Det är egentligen en enkel sak att teoretiskt staka ut en hållbar strategisk inriktning om man jämför med hur det är att få med sig hela organisationen på hållbarhetsresan. Vi har fått med oss styrelser, ledningar och alla medarbetare både genom föreläsningar, workshops och utbildningar. Vi har många föreläsare som inspirerar med olika perspektiv, allt från grundläggande kunskap om hållbar utveckling till hur man skapar en hållbar affärsplan som bygger ett starkare varumärke.

Läs mer om våra Föreläsare

Vi har drivit Yrkeshögskoleutbildningar i Hållbar affärsutveckling bygger ett starkare varumärke samt Hållbar verksamhetsstyrning i praktiken - en upskill inom EUs gröna giv.

Nu har vi tagit fram en kort digital kurs i hur man skapar en hållbar affärsplan som man sedan kan hållbarhetsrapportera på. Köp den idag!

  • 2024-02-08 18:12

    Kurslängd: 3 timmar
    Pris: 1.900 kr exkl moms

    Agenda 2030 målen tillsammans med den nya standarden från EU för hållbarhetsrapportering ESRS leder företag till att hitta lönsamma affärer i den hållbara omställningen. För att hitta de lönsamma  hållbara affärerna behöver styrelse och ledning göra en hållbar affärsplan som ni sedan kan hållbarhetsrapportera på. Den här kursen hjälper er steg för steg att hitta framtidens hållbara affärer.

    info
Login